Frumusețe 

Secretele fetelor, care îi înnebunesc pe toți

În fiecare colectiv, fie colectivul școlii sau colectivul de muncă, există întotdeauna așa fete, care înnebunesc pe toți din jur. Băieții și bărbații umblă pe lângă ele, zburlindu-și cozile, încercând să-i facă pe plac măcar cumva frumoasei fete. Restul fetelor se uită cu invidie și se gândesc: „Cum așa, eu doar sunt mai bună decât ea în asta și în altele, dar nu știu de ce nimeni nu vede”. Apopo, tot paradoxul situației constă în aceea că, într-adevăr, nu întotdeauna fetele populare au un aspect fizic de model. Foarte des în colectiv este o fată, care are date naturale mai bune, dar nu este atât de populară. Deci, ce-i treaba? Hai să vedem.

Unele aspecte ale psihologiei ne sunt cunoscute datorită mamelor și bunicilor noastre. Unele fete s-au născut într-adevăr în acest fel – pentru ele, aceste adevăruri sunt naturale și ușor de înțeles. Dar, din nou, este probabil ca aceasta să fie influența părinților sau altcuiva, cum ar fi sora. Celelalte fete au avut mai puțin noroc, fiindcă acestea dezvăluie adevărul mult mai târziu din literatura de specialitate sau din cuvintele prietenilor. Dar fetele de obicei nu împărtășesc astfel de cunoștințe. Și acest lucru este ușor de explicat. Atunci când le achiziționezi – acestea devin atât de naturale, încât nici măcar nu îți poți imagina, că cineva ar putea să nu știe ACESTE lucruri.

Întregul secret constă în accea, ca să înțelegi într-adevăr rolul femeii în lume. Sună atât de banal! Dar, din păcate, nu toată lumea înțelege ce înseamnă a fi cu adevărat o femeie.

Pentru a deschide în sine toate calitățile feminine, o femeie ar trebui să se dezvolte în mai multe direcții.

Ce este cel mai important într-o femeie? Frumusețea și armonia. Acest lucru este valabil atât pentru aspectul fizic exterior, cât și pentru lumea interioară, comportamentul și cuvintele.

  1. Aspectul exterior. Aici merge vorba nu atât de mult despre trăsăturile faciale corecte, cât mai degrabă despre îngrijirea personală. Dacă femeia singură are grijă de sine – aceasta va crea dorința de a avea grijă de ea. Alintă-te cu diferite proceduri, iubește-te pe tine și corpul tău. Ai grijă de ceea ce mănânci, nu mânca mult și nu adăuga grăsime, dar, totodată, nu trebuie să-ți pierzi formele tale feminine. Urmează un regim alimentar sănătos – aceasta te va umple cu o energie cu adevărat feminină.
  2. Îmbrăcămintea. Trebuie să fie neapărat feminină – silueta masculină nu va atrage niciodată atenția unui bărbat. Acordă o atenție deosebită la fuste – însă asta nu înseamnă neapărat mini. Chestia e că o fustă bine aleasă, care ți se potrivește perfect, îți va accentua șoldurile și talia – cele mai importante caracteristici ale corpului feminin. Folosește culori neagresive – cel mai bine ar fi pastel și diferite nuanțe de albastru. Dacă alegi o haină din blană, atunci alege una din blană naturală de nurcă, elegantă, rafinată și luxoasă.
  3. Lucrează asupra mersului – anume acesta este cartea ta de vizită. Pe internet poți găsi foarte multe articole și clipuri video de instruire cu privire la acest subiect. Nu uita să ai grijă de gesturi – totul trebuie să fie lin și grațios. Adu-ți aminte de toate reginele și alte personaje regale – este un ideal de cunoaștere a corpului său.
  4. Zâmbetul. Acesta demonstrează o altă calitate feminină foarte importantă – bunătatea, blândețea. Puțini oameni îndrăznesc să vorbească cu o doamnă, deși foarte frumoasă, dar posacă, tristă.
  5. Vorbirea – trebuie să vorbești clar și curat, fără înjurături. Încearcă să vorbești calm și, nici într-un caz, nu țipa și nu striga.
  6. Energia vitală. Femeia literalmente respiră cu viață. Fiindcă, chiar și în zilele de demult, femeia își încărca bărbatul său cu emoții pozitive, îl motiva să facă fapte și să cucerească. De unde să iei această energie?
  7. Dezvoltarea spirituală. Citește cărți, învață permanent ceva nou despre tine și despre lumea ce te înconjoară. Atunci privirea ta va deveni mult mai profundă.

Deci strict vorbind, probabil, că asta este tot ceea ce este necesar pentru a avea mai mulți potențiali cavaleri. Și da – chiar funcționează.

Poate ai observat, că doamnele sau domnișoarele tale populare, probabil nici nu au toate aceste calități. Dar asta și este principalul! Chiar și respectarea parțială a acestor reguli îți va da un rezultat satisfăcător!

Related posts

Leave a Comment