Frumusețe 

Secretul selfie-urilor perfecte ale supermodelelor – machiajul glossy cu efect de iluminare a feței

Pielea strălucitoare nu numai arată minunat, ci și vorbește despre sănătatea pieleii și a organismului în genere. Fetele, care au învățat să folosească corect iluminatorul în machiajul lor zilnic, fără îndoială, atrag atenția celor din jur. Mai ales că și în fotografii pielea stralucitoare arată foarte bine.

Machiajul cu folosirea iluminatorului pentru conturul feței se numește strobing. Și este destul de simplu să-l faci și tu.

Mai jos îți vom explica, cum să creezi efectul de iluminare a pielii în make-up-ul zilnic.

Un machiaj perfect. Pasul 1. Hidratarea

Pentru a te asigura, că toate produsele de frumusețe se așază pe piele perfect, iar machiajul nu arată ca o mască, aplică întotdeauna o cremă hidratantă / ser / lichid înainte de a începe procesul. În plus, astfel tu îți vei proteja pielea de îmbătrânirea prematură. Dar mai întâi asigură-te, că crema se potrivește tipului tău de piele.

Un machiaj perfect. Pasul 2. Baza

Machiajul va supraviețui toată ziua și nu va „curge”, dacă vei folosi un primer potrivit. Cei, care au roșeață în centrul feței, este mai bine să utilizeze un primer verde, atunci nu va fi necesar să se aplice un strat prea gros de fond de ten. Dacă pielea este plictisită și are zone galbene, alege o bază de culoarea liliacie pentru machiaj. Pentru alte tipuri de piele, poți folosi un primer transparent sau bej. În cazul în care pielea este prea uscată, este mai bine să ai întotdeauna produse cosmetice cu particule ușor strălucitoare – acestea pot fi, de asemenea, folosite în calitate de highlighter.

Un machiaj perfect. Pasul 3. Uniformizarea tenului

Aplică fondul de ten, cu care te-ai obișnuit, într-un strat subțire, apoi se camuflează cearcănele și alte imperfecțiuni ale pielii cu ajutorul unui concealer și corector (dacă este necesar).

Un machiaj perfect. Pasul 4. Fixarea tenului

Flolsește o pudră, dar aceasta trebuie să fie pulbere translucidă, pentru a fixa machiajul. După aceasta, poți evidenția pomeții cu un gloss (uscat) și poți adăuga pielii un pic de culoare cu ajutorul unui fard de obraz.

Un machiaj perfect. Pasul 5. Adaugă strălucire

Pentru strălucirea pielii, folosește un highlighter pe zonele proeminente ale feței – peste pomeți, pe coama și vârful nasului, zona pleoapelor (dacă arcadele nu sunt căzute peste pleoapele superioare) și pe colțurile interioare ale ochilor.

Dacă vrei să afli, ce gândesc bărbații despre machiaj, citește aici. 

Related posts

Leave a Comment