Sănătate 

Secretul unui bust generos – crema Expert bust pentru mărirea sânilor

Încrederea în sine, succesul la bărbați, hainele sexy care stau bine sunt sinonimele unui bust frumos. În lumea modernă, s-a dezvoltat o tendință, că un piept frumos înseamnă mai mult decât a doua mărime, ferm și ridicat. Din păcate, nu fiecare femeie se poate lăuda cu astfel de parametri. Chiar și cu o mărime mare a bustului, pot apărea probleme cu „lăsarea” și cu vregeturile pe piele. Așa că uneori merită să-ți ajuți pielea să arate sănătoasă și frumoasă.

Expert bust – un produs unic creat de cosmetologii europeni, care este menită să aibă grijă de frumusețea femeilor. Este o cremă inovatoare care îndeplinește mai multe sarcini deodată:

  • Îndepărtează vergeturile
  • Menține tonusul pielii, iar datorită acestui fapt sânii sunt mai fermi
  • Mărește bustul cu câțiva centimetri
  • Îngrijește delicat pielea, hrănind-o și hidratând-o

Expert bust pentru ridicarea sânilor – o compoziție unică

Compoziția acestui produs cosmetic include ingrediente naturale și substanțe de neînlocuit în industria frumuseții. Toate aceste ingrediente împreună au un efect extraordinar asupra pielii.

  • Uleiul de argan marocan este saturat cu acizi oleic, linoleic, palmitic și stearic, vitamina E și squalen. În complex, toate acestea îngrijesc cu grijă pielea, o hrănesc și o hidratează. Proprietatea principală a acestei componente este înlocuirea sebumului, prevenind astfel uscarea și pierderea tonusului pielii. Mai mult decât atât, compoziția ridicată a vitaminei E protejează împotriva radicalilor liberi.
  • Uleiul din semințe de struguri exfoliază ușor celulele keratinizate, saturând pielea cu oxigen și contribuind la recuperarea și regenerarea celulelor. Anume datorită acestei componente a cremei pielea devine mai elastică și hidratată la maximum.
  • Extractul de Centella stimulează sinteza colagenului, îmbunătățește circulația sângelui, conferă elasticitate pielii. Întărind pereții vaselor de sânge, extractul de Centella luptă efectiv cu îmbătrânirea pielii, netezește cicatricele și vergeturile.
  • Proteina elastină este baza țesutului conjunctiv. Anume de conținutul acestei proteine în organism depinde forma bustului feminin. Lăsarea sânilor odată cu înaintarea în vârstă apare tocmai din cauza lipsei acestei proteine. Ca un ingredient a cremei, această componentă asigură menținerea elasticității și a tinereții pielii.
  • Dimeticona de ulei de silicon formează o peliculă foarte subțire și ușoară pe piele, care o protejează de efectele nocive ale factorilor externi.
  • Glicerilul reține umezeala în țesuturi și protejează împotriva radicalilor liberi, hidratează pielea și previne uscarea și descuamarea pielii.

Crema Expert bust pentru mărirea bustului la domiciliu va ajuta la crearea pieptului viseleor tale

Crema nu înfundă porii, dimpotrivă – permite pielii să respire. Datorită fluxului sanguin îmbunătățit, este îmbunătățit accesul la substanțele utile și la oxigen.

Crema este absoarbită instantaneu de piele, are o aromă plăcută.

Pentru îngrijirea pielii sânilor, se recomandă utilizarea cremei o dată pe zi, de preferință imediat după duș. Se aplică cu mișcări de masaj.

Pentru a mări volumul sânilor, crema trebuie folosită mai des – de două ori pe zi. Este ambalat în recipient de 80ml, consum economic. Ca urmare, un singur flacon este de ajuns pentru o lună. Pe parcursul acestei perioade, se observă îmbunătățirea elasticității și a formei bustului, creșterea volumului.

Expert bust pentru o creștere naturală a bustului este un mod simplu și plăcut de a obține silueta visurilor tale.

★ Comanda de AICI la cel mai bun pret posibil! ★

Related posts

Leave a Comment