Lifestyle 

Seducătoare talentate: cele mai vicioase actrițe ale vechiului Hollywood

„Epoca de Aur a cinematografiei” este asociată cu imaginile unor frumuseți seducătoare și macho încrezători, care dintr-o privire pot cuceri inimile telespectatorilor. Dar și în viața personală reală – nu în cea de pe ecran – actrițele nu erau private de atenția reprezentanților sexului puternic și își permiteau mici plăceri.

Elizabeth Taylor

Cunoscută pentru frumusețea și talentul ei, Elizabeth Taylor a fost, de asemenea, considerată una dintre cele mai de succes seducătoare de la Hollywood. Un scandal mare a izbucnit, când au început să bântuie bârfele despre romanul său cu Eddie Fisher, care era atunci încă soțul celei mai bune prietene, Debbie Reynolds.

Mai târziu, Fischer și-a părăsit soția și s-a căsătorit cu Taylor, dar, și acest cuplu s-a despărțit în curând. Câțiva ani mai târziu, Elizabeth Taylor și-a cerut scuze de la prietena ei și ea cu Reynolds au devenit din nou apropiate din nou.

„Regina Hollywood” a fost căsătorită de șapte ori, iar cu „dragostea vieții ei” – actorul Richard Burton – s-a căsătorit de două ori.

Prima căsătorie a avut loc când Elizabeth avea doar 18 ani: soțul ei era o persoană renumită, moștenitor al Hilton Empire, Nikki Hilton. Al șaselea soț al Elizabeth Taylor a devenit senatorul Virginiei, John Warner – s-au căsătorit în anul 1976 și au divorțat în 1982. Când Elizabeth a divorțat cu ultimul soț Larry Fortensky în anul 1996, ea a decis că a avut destul de mulți bărbați în viața ei și, până la moartea ei în anul 2011, ea a trăit singură.

 Marlene Dietrich

Deși Dietrich fusese căsătorită toată viața cu regizorului Rudolph Zieber, aceasta nu era o piedică pentru legăturile sale cu alți bărbați și femei.

Printre amanții ei au fost John Gilbert, James Stewart, Maurice Chevalier. Erich Maria Remarque a jucat un rol semnificativ în viața lui Marlene. Lunga aventură de dragoste cu acest scriitor a durat până la moartea acestuia. Anume ea a fost actrița, de pe care el „a copiat„ imaginea personajului principal al „Arcul de Triumf”, Joan Madou.

Ernest Hemingway ducea o corespondență cu Marlene Dietrich timp de peste 30 de ani.

Dietrich spunea: „Sexul cu o femeie este mult mai bun, decât sexul cu un bărbat, dar nu vei trăi cu o femeie”. Cea mai faimoasă dintre amantele ei a fost scenaristul și actrița Mercedes de Acosta.

Printre probabilele amante ale actriței: Greta Garbo, Anne Warner (soția lui Jack Warner, unul dintre proprietarii studioului Warner), Lily Damita, Claudette Colbert și Dolores del Rio, pe care însăși Dietrich a considerat-o ca fiind cea mai frumoasă femeie din Hollywood.

Vivien Leigh

Vivien Lee frângea inimi și familii. Căsătoria ei scandaloasă cu Sir Lawrence Olivier a început cu faptul, că ea a venit să se uite la Lawrence în timpul piesei în care el juca. Ea îl privea și brusc a spus: – „Acesta este bărbatul, cu care eu mă voi căsători”. Și totul ar fi bine dacă Lee și Olivier nu ar fi fost deja căsătoriți cu alte persoane la acel moment, iar soția lui Olivier, actrița Jill Esmond, era însărcinată.

Romanul actorilor a început în anul 1936, când ambii artiști erau căsătoriți cu alte persoane. În anul 1940, Lawrence Olivier și Vivien Leigh s-au căsătorit. Relația lor este considerată unul dintre cele mai mari romane ale secolului al XX-lea.

Scrisorile lui Olivier sunt de un caracter destul de sincer și intim, mărturisind marea dragoste a autorului față de Vivien Leigh. „Eu într-adevăr te iubesc și mă închin ție”, – scria actorul îndrăgostit, recunoscând, că se gândea permanent la ea. Într-o altă scrisoare, el își felicită iubita cu o declarație cu apropbarea la rolul din filmul „Gone With the Wind”, care i-a adus actriței o faimă în întreaga lume.

Jayne Mansfield

Cine nu îți aminteste celebra poză, unde Sophia Loren aruncă o privire acuzatoare la bustul luxos al lui Jayne Mansfield? „Sex bomb” Jayne a avut nenumărați iubiți și amanți. Se spunea chiar, că eaar fi fost și amanta lui Kennedy. Deși romanul său cel mai scandalos a fost aventura cu fondatorul „Bisericii Satanei” Anton LaVey. Cu toate acestea, însăși Jayne nu a confirmat această legătură.

„Mansfield, care, de regulă, nu ascundea numele amanților săi, totuși nega relația strânsă cu LaVey. Potrivit unuia dintre reporteri, Mansfield glumea pe seama fanului ei satanist, și îl tachina în timp ce prietenii ei ascultau vorbele lor. LaVey a declarat public, că a avut o aventură cu actrița, dar a făcut-o numai după moartea ei într-un accident de mașină. Care, apropo, în opinia satanistului, a fost rezultatul unui blestem”.

Marilyn Monroe

Probabil foarte puținor dintre vedetele „vechiului Hollywood” le-au fost atribuite atât de mulți iubiți ca Marilyn. Monroe s-a căsătorit de trei ori: cu James Daugherty, Joe DiMaggio și Arthur Miller. Există chiar presupunerea că ea a fost căsătorită nu pentru mult timp cu scriitorul Robert Slatzer. ”Ea avea un farmec deosebit. M-am îndrăgostit, pot spune, la prima veder”, spunea Robert.

Marilyn nu era o soție deosebit de fidelă. Într-o zi, soțul ei, Arthur Miller, a găsit-o în pat cu Yves Montand. Monroe a spus apoi că este gata să dea la divorț și să plece cu amantul său. Problema era că amantul nu se grăbea să plece cu ea.

Unii, apropo, vorbeau chiar și despre romanul lui Marilyn cu vecina sa, Natasha Lytes. După ce aceasta a început să trăiască împreună cu Marilyn Monroe, jurnaliștii scriau adesea despre relația lor lesbiană.

Related posts

Leave a Comment