Sănătate 

Super fund – și este a ta!

Instructorii de fitness ne recomandă niște programe de antrenament, care previn apariția celulitei.

Antrenamentele de intensitate mare cu un număr mic de repetări sunt recunoscute ca fiind cele mai eficiente în fitness. Dacă efectuezi mai puține repetări, atunci asta îți permite să arzi mai repede caloriile inutile și îți face silueta mai reliefată. Este mai bine să combini perioade scurte de exerciții de mare intensitate cu sarcini moderate, menite pentru recuperarea puterilor. Anume această metodă îți va aduce rezultate mai concrete și mai vizibile.

Dacă dorești ca trupul tău să dobândească formele dorite, atunci îți recomandăm să combini această metodă de antrenament cu o dietă, care exclude dulcele și produsele din făină. Într-un complex cu antrenamentele, asta ajută să cheltui mult mai repede celulele adipoase și este cea mai bună profilaxie a celulitei.

De asemenea, un antrenament de fitness de înaltă calitate este imposibil fără un regim de băut reglementat. Cel puțin 8 pahare de apă pe zi sunt necesare organismului nostru pentru ca reliefurile musculare să se păstreze și să nu se transforme în grăsime.

O metodă foarte bună de a îmbunătăți circulația sângelui și de a scăpa de” coaja de portocala” – dușul contrast.

Related posts

Leave a Comment