Sănătate 

Te intrebi cum să-ți mărești sânii acasă?

Salutări tuturor! Mă numesc Nora J. Sunt o mamă fericită, am doi copii, un soț iubitor și un loc de muncă bine plătit. Dar de ceva timp mă chinuie o  problemă. Poate pentru mulți dintre voi vi s-ar părea absurdă … Am fost mereu curioasă dacă există vre-o posibilitate de mărire a sânilor fără operație?

De mică visam să fiu mai dolofană, sâni mari. Dar sunt înaltă și suplă. Sunt de acord că trebuie să te iubești așa cum ești, că exteriorul nu contrează. Dar, dacă tu, dragă prietenă citești aceste rânduri, înseamnă că și tu te gândești la problema dată.

Ce nu s-ar spune, dar bărbaților întotdeauna le-au plăcut femeile plinuțe. Dar ce să faci dacă nu ești la fel? Soțul meu mă asigură că pentru el nu este atât de important. Dar l-am prins de multe ori trăgând cu ochiul la domnișoarele cu sâni mari, care trec prin preajmă.

Este dureros că natura nu m-a înzestrat și pe mine cu forme mai mari! Cupa sutienului mărimea 1 – chiar nu ai cu ce te mândri. Am trecut demult de 16 ani, cu autocritica stau bine, dar din tinerețe am fost complexată din cauza sânilor mici.

Prietena mea Tereza știa despre problema mea și mă încuraja cum putea. Acum două luni a venit la mine bucuroasă și-mi spune că are ceva pentru mine și mi-a înmânat o cutie cu cremă pe care era scris “Expert Bust“. Tereza mi-a explicat că cu ajutorul acestei creme pentru mărirea sânilor poți adăuga centimetrii pe care ții dorești chiar în condiții de casă.

Sincer, nu am crezut în așa ceva. Întotdeauna am crezut că rezultate vizibile pot fi obținute doar pec ale chirugicală sau luând pastille. Dar aici – să aplici crema de două ori pe zi și se măresc sânii? Nu-mi venea să cred. Dar, cum se spune, ce aveam de pierdut, am hotărât să risc și să încerc.

Cum acest preparat mi-a schimbat viața, vă povestesc imediat!

Crema pentru mărirea sânilor dă rezultate reale!

Am examinat cu atenție recomandările de utilizare. Crema se aplică  o data sau de două ori pe zi, masând ușor. Timp de câteva ore nu se spală.

Făceam totul conform instrucțiunei: aplicam o data dimineața înainte de a pleca la muncăș seara – înainte de culcare.

Pielea a devenit fină, mătăsoasă. Crema Expert Bust are un miros plăcut,  este consistentă și se absoarbe repede.

Soțului nu i-am spus nimic despre experiment, eram curioasă dacă va observa el vre-o schimbare.

După două săptămâni am observat că sânii sunt mai fermi, mai mari. Încă după două săptămâni  sutienul era prea mic. Chiar la așa rezultat nu mă așteptam!!! Într-o seară soțul mi-a spus că parcă sânii s-au mărit. Eram în culmea fericirii! Prieteni – fantastic! Este de un real ajutor pentru fiecare femeie de orice vârstă.

Nu am droit să mă opresc la rezultatele obținute și am întrebat-o pe Tereza unde a găsit această cream – minune. Mi-am comandat trei cutii.

Proprietățile cremei pentru mărirea sânilr Expert Bust

Desigur că sunteți curioase cum utilizând această creamă poți obține asemenea rezultate. Sincer și pe mine mă neliniștea nu mai puțin. Răspunsul este simplu – în componență intră ingrediente naturale, substanțe active, inofensive sănătății.

Fiecare ingredient are rolul său:

 • Ulei de argon – hrănește, hidratează, protejează pielea.
 • Ulei din sămburi de struguri – regenerează, îmbunătățește elasticitatea pielii.
 • Extract de Centella – hidratează, îmbunătățește circulația sangvină.

Pe lângă acestea în componența cremei mai intră:

 • Collagen
 • Elastină

Utilizarea cremei face sânii mai fermi, pielea devine netedă, catifelată.

Dupa ce am folosit Expert bust, am vrut să găsesc și ceva comentarii despre această cremă pentru mărirea sânilor. Și am rămaș socată de cât de multe femei, la fel ca mine, s-au convins de eficacitatea sa! Postau comentarii fete tinere care visează pentru a mări sânii, și femei de peste 50 de ani. Uimitor!

Am devenit mult mai încrezută, mi-am actualizat garderoba. Pentru că acum pot purta un decolteu în siguranță și să mă bucur de un aspect frumos!))

Related posts

3 Thoughts to “Te intrebi cum să-ți mărești sânii acasă?”

 1. Maria

  Am auzit multe despre această cremă, însă nu am îndrăznit să comand. Povestea ta mi-a risipit toate îndoielile! Crema a venit ieri, conține 80ml. Are miros foarte plăcut))) aștept rezultatul))

 2. Nina

  Nora, ai o prietenă foarte bună, a fost foarte interesantă povestea ta, dar eu cred că trebuie să ne iubim indiferent de dimensiunea sanilor!

 3. Adalberta

  Folosesc crema de o lună, sânii au devinit mai tonifiați, ce tine de mărire … au crescut cam cu un cetimetru in volum…

Leave a Comment