Frumusețe Lifestyle 

Tehnici de machiaj faimoase pentru diferite tipuri de ochi – fascinați bărbații instantaneu!

Cu toții știm că, barbatii iubesc cu ochii. Prin urmare, femeile se machiază și se aranjează. Încă un atribut la fel de important, care atrage sexul opus, este un zâmbet sincer și luminos.

Din fericire pleoapele, chiar și lăsate, ochii înguștei sau aproape lăsați – nu sunt o problemă, deoarece există o mulțime de secrete de machiaj ce vă pot transforma de nerecunoscut.

În cazul în care credeți că, un machiaj profesionist de lifting care te va întineri cu 10 ani, se poate face numai la un salon profesional, ești pe calea greșită. Blogul nostru adresat femeilor este conceput pentru a dezvălui tainele profesioniștilor în îngijirea personală. Deci, luați-vă trusa și sclipiți de fericire!

Cum să îndepărtezi ridurile si pungile de sub ochi cu ajutorul unui machiaj

Problema pungilor și vânătăilor de sub ochi sunt foarte frecvent întâlmite în rândul femeilor moderne. Mai mult de atât, multe se întreabă cum să scape de riduri cu machiajului. De fapt, nu este atât de dificil.

Sarcina ta – curățirea pielii, hidratarea, aplicarea produselor de corecție în ordinea corectă.

Pentru machiaj va fi nevoie de:

 • cremă lifting de înaltă calitate (de ea depinde, cât de bine se va aranja următoarele straturi, de aceea nu ăncercați să economisiți pe astfel de produse);
 • concealer;
 • highlighter;
 • bază de machiaj;
 • creion pleoape și sprâncene;
 • farduri pleoape (mai bine shimmernye și mate);
 • mascara.

Procedura de acțiune

Primul pas – hidratarea pielii folosind crema antirid. Al doilea – aplicați fardurile:

 • sub sprâncene – highlighter (acesta poate fi înlocuit cu farduri deschise la culoare sidefate) – se deschid vizizibil ochii;
 • pe colțul interior al pleoapei – farduri deschise, puteți folosi textura mat (se măresc ochii);
 • pe pleoapa de sus – fard de culoare preferată (recomandăm utilizarea culorilor pastel – acestea sunt universale pentru orice ținută și ocazie);
 • pe colțul exterior al pleoapelor – culori mai închise, se poate în stil umbre.

Nu neglija nici zona de sub ochi. Make-up artiștii celebri stiu cum să elimine ridurile și vânătăile din această zonă cu ajutorul machiajului – se aplică concealer sub ochi, lăsați-l timp de 30 de secunde, apoi se tamponează cu ajutorul buretelui umed.

Rezultatul îl poți fixa cu pudră minerală. Multe persoane folosesc pudra de orez – nu are culoare, dar fixează perfect machiajul.

Cum să înlături ridurile?

Pentru ca ridurile cutanate să fie mai puțin vizibile, se poate utiliza iluminatorul pe pomeți și pe arcade. Aceasta vizual distrage atenția de pe zonele cu probleme.

Nu exagera – machiaj supraîncărcat este contrar aspectului proaspăt și odihnit.

Nu te zgârci pe produsele cosmetice pentru față, deoarece de ele depinde aspectul tău și ce impresie li celor din jur.

Machiaj pentru tipul de ochi

Dacă pleoapele sunt lăsate în jos, se insistă mai mult asupra sprâncenelor – ele pot ridica vizual pleoapa superioară, atunci când le faceși o formă alungită. Se aplică fardurile cu ochii deschiși.

Cum să scapi de ridurile de pe frunte și ochii să devină mai pronunțați? Simplu –  nuanța mai inchisa se aplică dinspre colțul exterior al pleoapei mobile spre mijloc amestecându-se cu cea deschisă care se aplica din colțul interior spre mijloc. Un astfel de accent elimină ridurile iar ochii devin ies în evidență. Desigur, fără o cremă pentru hidratarea pielii nu înepe nici un machiaj – este o condiție elementară a unui make-up reușit.

Dacă forma ochilor este asiatică, se poate experimenta în siguranță cu nuanțe luminoase. Este necesar să se accentueze genele, chiar și gene false.

Ochii mici, se pot mări vizual cu ajutorul umbrelor. Umbre ușoare spre exteriorul pleoapelor și sub sprâncene iar pe pleoapă culori deschise și neapărat ilimunarea colțului interior al pleoapei mobilă. Pe pleoapa inferioară se aplică un creion de culoare deschisă.

Nu uita ca linia de contur să fie subțire și de de preferat în stil cat eye – se face cu ajutorul unui creion sau dermatograf.

Concluzii

Găsește machiajul potrivit și experimentează. Niciodată nu este prea târziu pentru ați îmbunătăți abilitățile de make-up. În câteva minute te poți schimba de nerecunoscut. Sigur merită încercat! Tuturot le dorim să-ți găsească look-ul potrivit și să fie mândre de felul cum sunt!

Cât timp îți ia machiajul de zi cu zi?

Loading ... Loading ...

Related posts

7 Thoughts to “Tehnici de machiaj faimoase pentru diferite tipuri de ochi – fascinați bărbații instantaneu!”

 1. Laura@candy

  Bună ziua tuturor! Multumesc pentru informații. Din experiență personală – highlighter-ul este o chestie de neînlocuit! Într-adevăr funcționează și mărește ochii!)) Și, desigur, fără o cremă bună, nu poți face nimic!

 2. Nikki1980

  Pentru mine make-up înseamnă un somn bun și sănătos și desigur sport)) Da, este important și îngrijirea pielii . Nu plec nicăieri fără o cremă pentru fata!

 3. Maria

  Am nevoie de un sfat. Am găsit crema antirid Multi lift, ce-mi recomandați? Să iau sau nu? A încercat cineva? Am 42 de ani, pielea este uscată.

  1. Cler

   Sora mea o comandă deja de un an, este foarte mulțumită) are piele normală, dar este potrivită pentru toate tipurile.

   1. Maria

    mulțumesc, sper să mi se potrivească și mie)

  2. Nora Dinem

   Da, o recomand cu siguranță. Doar un singur lucru – are miros specific, să zicem mai neobișnuit. La început a fost ciudat, însă acum dimpotrivă îmi place foarte mult) textura moale, se absoarbe bine. Deci comandă, nu ezita!

   1. Maria

    vă mulțumesc foarte mult! Am comandat deja) au fete-operatori foarte prietenoase, au răspuns la toate întrebările) aștept cu nerăbdare să vină curierul în câteva zile…

Leave a Comment