Sex/Relații 

Temperamentul sexual al unui bărbat conform zodiacului – compatibilitate după horoscop

O întelepciunea indiană spune: «Înainte de a întreba o persoană, întreabă stelele». Cu un horoscop comun detaliat încep pregătirile pentru nuntă în multe țări din Est — și aceasta are ca rezultat multe familii puternice și fericite. Ce vor spune stelele despre iubitul tău?

Ce dorește bărbatul Berbec

Bărbații acestei zodii pur și simplu  radiază sex! Ei sunt intoleranți la convenții și adoră experiențele în pat. Tu vei primi toată plăcerea pe care o aștepți și poate chiar și mai mult … Dar fiți atente: Berbecul este instabil, dar gelos. De la aleasa sa, el așteaptă loialitatea și fidelitate. Și el iubește femeile blînde, feminine care nu sunt împotrivă și nu pun prea multe întrebări.

Horoscopul sexual: bărbatul Taur

Indiciile subtile cu el nu vor merge, vorbește direct — și asta vă va duce la țintă. Dacă alegeți Taurul ca partener, veți obține o viață sexuală bogată și intensă,  în care nu există loc pentru plictiseală, rutină și dureri de cap. În nici un caz nu  manipula cu sexul! Dacă îl refuzați în intimitate, el va decide pur și simplu că nu mai aveți nevoie de el – că numai pe el și l-ați văzut.Taurul folosește sexul pentru a se elibera de stres, pentru a satisface sentimentele partenerului, pentru a simți bucuria vieții. Sentimentele pentru ei sunt mai puțin importante.

Temperamentul sexual al bărbatului Gemeni

Bărbatul acestui semn al zodiacului îi place să fie îndrăgostit, el adoră flirtul, duce cu ușurință la intrigi neobligatorii. El este iubitor de libertate, își păstrează cu gelozie granițele personale și are o imaginație strălucitoare. În general, el se plictisește repede, adesea alege femei cu aspect neobișnuit sau profesie. Nu vă grăbiți să vă predați unei captivități erotice: dacă aleasa lui răspunde cu bunăvoie la curtare lui, el se va dezamăgi. Fantezia sa erotică favorită — este cucerirea inabordabilă a frumoasei. În sex, el —  este un experimentator îndrăzneț. El este însetat să primească plăcere folosind toate posibilitățile.

De ce are nevoie în sex bărbatul Rac?

Acest bărbat nu este înclinat spre romane ușoare, el percepe relațiile de dragoste în serios. Bărbatul-Rac așteaptă de la iubită nu numai răspuns fizic, dar și afecțiune sufletească, respect și sprijin. A trăi cu el nu este ușor din cauza schimbării rapide a dispoziției sale, în schimb nu este plictisitor. Aleasa lui trebuie să împartă cu el principiile sale morale și etice: bărbatul acestui semn Zodiacal nu atrage sexualitatea fățișă și temperamentul furtunos al femeii. De aceea, este mai bine să nu-ți demonstrezi experiența ce ține de sex — bărbatului-Rac îi plac femeile modeste.

Ce dorește bărbatul Leu

Încrederea lui în sine este prea sus! Femeile, uneori, resping obsesia lui de sine și presiunea, care se învecinează cu vulgaritate. Dar dacă privești bărbatul-Leu, devine clar că el este ușor vulnerabil. El are nevoie ca toți cei din jurul lui, și mai ales femeia lui, să-i împărtășească opinia înaltă despre sine. El se îndrăgostește în mod constant. Romanele —  stilul vieții sale. El este rezistent și neobosit în a face dragoste. Dar asta nu înseamnă că vrea să facă sex des.

Bărbatul Fecioară – dorințele sexuale

Bărbații acestui semn zodiac găsesc femei cu un fenomen curios, dar ciudat, cred că ar trebui studiate și să experimentezi cu ele. Cei mai mulți dintre burlaci întăriți s-au născut sub acestă zodie. Bărbații Fecioară sunt întotdeauna mai atrași de munca lor decît de sexul frumos. Cu toate acestea, consideră că este necesar să stăpînească tehnica sexului în perfecțiune — ca să fie gata să arate fascinant în pat. El nu va dezamăgi aleasa în jocuri de dragoste, dar este dificil să se aștepte de la el sentimente profunde și relații serioase.

Bărbatul Balanță dorința în sex

Bărbatul acestui semn al Zodiacului va fi bucuros să întîlnească o femeie cu un temperament calm, fără izbucniri emoționale inutile. Bărbatul-Balanță se îndrăgostește adesea de fetele cu care prietenește încă din copilărie sau cu care sa întîlnit la institut. El preferă sexul liniștit, relaxant. În mîngîierea preliminară, el este răbdător și inventiv. Știe foarte bine ce le plac femeilor are o fantezie  și o intuiție strălucitoare.

Apetitul sexual al bărbatului Scorpion

El este pasionat, emoțional și imprevizibil. Bărbatul-Scorpion este obișnuit să-și urmeze dorințele și să le satisfacă în ciuda tuturor obstacolelor. El nu se gîndește la consecințe, astfel încît loialitatea lui nu poate fi luată în considerare. Femeile sunt atrase de sexualitatea sa hipnotică. Bărbatul-Scorpion așteaptă de la doamne să se dedice pe deplin lui și nevoilor sale. Dacă partenera nu este de acord, el se va rupe fără milă de ea.

Ce vrea în sex bărbatul Săgetător

Relațiile sale rareori durează mult, deoarece bărbatul- Săgetator este înclinat de la natură să creeze probleme din nimic. El se opune apropierii prea strînse și nu-i plac femeile geloase. El preferă legăturile cu cele care au o experiență, deoarece acestea tind să perceapă dragostea la fel de ușor ca și el. Îndrăgostit,el evită să-și asume obligațiile. Pentru el, sexul — este o modalitate de a și păstra percepția plină de bucurie a vieții.

Obiceiurile sexuale ale bărbatului Capricorn

Pentru bărbatul Capricorn sexul este mai mult practic. De la femei nu este gata să audă cuvîntul „nu” și va încerca din nou și din nou să își cîștige aleasa pentru a atinge scopul dorit. Dar sexul joacă un rol secundar în viața sa. În ciuda faptului că este un excelent iubit, el împarte sobru dragostea senzuală și spirituală. Bărbatul acestui semn nu poate fi interesat foarte mult de o femeie dacă nu are o legătură spirituală profundă cu ea.

Viața sexuală a bărbatului Vărsător

El este veșnic în căutarea partenerei ideale. Se poate îndrăgosti ușor, dar se căsătorește numai după meditații lungi. Bărbatul-Vărsător vrea să încerce totul în sex! Experimentele sale uneori cauzează încîntarea partenerului, uneori —incomoditate, durere și jenă. Nu poate fi oprit cu afirmații că comportamentul său este imoral sau anormal.

Sexul și bărbații Pești

Bărbații acestei zodii sunt sensibili și experți în sex. Sunt capabili de iubire sublimă și neegoistă, adesea ignorînd deficiențele partenerului. Bărbatul născut sub zodia Pești, aduce la excitare toate neconvenționalele, îi place să treacă limitele permise și orice ce este picant îl capturează și îl excită. Sexul pentru el este important deoarece apropie sufletele.

Descrierea se potrivește bărbatului tău?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment