Lifestyle 

Toate femeile lui George Clooney

Faсte din viața personală a cuceritorului de inimi din Hollywood.

„George Clooney este ca un costum Chanel –  niciodată nu iese din moda“, – a remarcat într-o zi Carrie Bradshaw, expert în lumea modei, și în bărbați. Actorul a împlinit 56 de ani, iar el se bucură de același succes la femei, ca și cu douăzeci de ani în urmă, atunci cînd  cu rolul  său     Dr. Ross din serialul „Spitalul de urgenţă “, a venit la el succesul, recunoașterea și titlul de cel mai mare cuceritor al inimii femeilor din Hollywood. În urmă cu mai mult de doi ani, George Clooney s-a despărțit de statutul de burlac, și s-a căsătorit cu Amal Alamuddin – avocat din Londra. Pînă atunci, multe femei frumoase printre actrițe și top-modele au încercat să  străpungă inima sex-simbolului, dar numai cu două el a mers la altar. Blogul nostru a adunat informații interesante despre femeile sale.

Relația lui Clooney cu Kelly Preston porcușorul este de vină pentru tot

La sfîrșitul anilor 80,înainte de popularitatea universală a lui Clooney, actorul s-a întîlnit cu vedeta începătoare Kelly Preston (acum soție exemplară a lui John Travolta). Relația  părea durabilă, iar Clooney era gata să-i dea doamnei mîna și inima, dar iubitei nu i-a plăcut darul prietenului. Ca semn a unor intenții serioase, actorul a dăruit lui Preston porcușorul Max, – animalul său preferat. Fata, din păcate, nu a apreciat surpriza și a plecat în curînd. Dacă  Max este de fapt vinovat de despărțirea perechii nu se știe, dar pînă în prezent, cînd se întîlnesc vedetele, se salută foarte rece unul pe celălalt.

Căsătoria cu Talia Balsam

Relația cu actrița Talia Balsam a fost primul roman al lui Clooney, care sa încheiat cu o  căsătorie. Dragostealui Balsam și Clooney a durat trei ani, dar nu din cauza diferenței de vîrstă (Talia era mai mare decît actorul cu cîțiva ani), dar din motive materiale. Romanul furtunos a fost răcit de calcul: onorările actorului nu corespundeau așteptărilor lui Balsam despre o viață frumoasă. Exemplul  rău de relații de familie a respins pentru todeauna dorința actorului de a se  căsători. Clooney a jurat că nu o să se căsătorească niciodată și nu o să aibă copii.

Relația cu Celine Balistran

Următorul roman de lungă durată  a actorului a fost cu Celine Balitran – o chelneriță tînără din Paris. In acel moment, Hollywood-ul la recunoscut pe Clooney ca vedetă de prima magnitudine și discuta despre aceasta mezalianță, dar cuceritorul de inimi oricum și-a luat iubita în Los Angeles, unde au locuit împreună aproape trei ani. Relația  s-a rupt deoarece Celine nu a acceptat unii dintre prietenii lui Clooney.

Incertitudinea lui Clooney în relația cu Lisa Snowdon

Relația cu top-modelul britanic Lisa Snowdon au durat cinci ani. Dar puțini știu că pentru tot timpul relației, Clooney nu a propus fetei să se mute la el în Los Angeles. O asemenea incertitudine nu o aranja pe Snowdon, iar George din nou se află în căutare.

Legătura cu Renée Zellweger

Romanul lui Renée Zellweger şi George Clooney a fost mai degrabă o relație publică decît o realitate. Dar pentru un timp, cuplurile au fost văzute împreună la mese romantice, sau la evenimente sociale. Însăși  Clooney la întrebarea dacă a avut relații cu Zelveger, a răspuns fără ezitare: „Puțin”.

Romanul cu Elisabetta Canalis, cu 18 ani mai tînără decît Clooney

Relația cu Elisabetta Canalis din Italia nu a fost cea mai lungă, dar a avut șansa să se încheie cu o nuntă. Top-modelul a avut toate avantajele de a deveni un partener constant al lui George Clooney —  aspect frumos, temperament, tinerețe (Canalis era mai tînără decît Clooney cu 18 ani). Dar o greșeală deranjantă a șters viitorul cuplului: într-un interviu, Elisabetta Canalis  a mărturisit că visează să se căsătorească, iar pentru Clooney acest lucru era un tabu neechivoc.

Relația la distanță cu Stacey Keibler

În modelul blondă și în actrița Stacey Keibler Clooney a apreciat nu numai formele deosebite, ci și atitudinea ne obsesivă față de căsătorie. Ex-campioana la lupte libere era pentru comunicarea fără obligații și planuri pentru viitor. Dar încercarea de la distanță perechea nu a rezistat: filmările în diferite orașe au înlăturat pe Keibler de la Clooney, iar fata a părăsit cel mai dorit burlac din Hollywood.

Căsătoria fericită cu Amal Alamuddin

Ultima iubită a burlacului veșnic a devenit fata, departe de show-business. În timpul unei călătorii la Londra, George Clooney a început un roman cu avocata Amal Alamuddin, cu 17 ani mai mică decît actorul. Nimeni nu a prevăzut o relație serioase, dar, în ciuda scepticilor, la șase luni după cunoștință, Clooney i-a făcut o propunere de căsătorie fetei, iar șase luni mai tîrziu a mers cu ea la altar, încălcînd promisiunea făcută odată. Fanii au aprobat alegerea actorului: britanică — nu este numai frumoasă, ci și inteligentă. Pentru nunta mare a lui George Clooney și a lui Amal Aladmuddin a fost puțin loc în toată Veneția: pentru ca cortegul de nuntă să fie adus la locul căsătoriei, autoritățile au închis jumătate din oraș. Acest eveniment, fără îndoială, a devenit nunta anului, dacă nu mai mult. Și nu numai pentru că actorul a încălcat celibatul de 25 de ani care a fost dată odată public, dar și mulțumită grandiosului scop al sărbătorii – nunta de lux a actorului de la Hollywood, lumea nu o va uita mult timp.

De atunci, fiecare apariție a domnului și doamnei Clooney în public provocă o agitație nebună. Pentru un stil elegant și nobil, soția actorului a fost numită noua Jackie Kennedy și, împreună, noii soții – cea mai frumoasă și mai elegantă pereche a Americii. În iunie 2017, Amal i-a născut lui Clooney o fiică și un fiu.

Ce părere aveți despre relațiile de căsătorie cu o diferență mare de vîrstă între parteneri?

Loading ... Loading ...

 

Related posts

Leave a Comment