Nutriție Sănătate 

Top 6 alimente pentru a arde calorii

Oare ce poți mânca pentru a slăbi? Iată niște produse alimentare, care ar trebui să fie întotdeauna în regimul tău alimentar.

Cafeaua preferată de toți. O ceașcă de cafea, cu o oră înainte de a merge la sala de fitness, nu numai va accelera metabolismul, dar și va crește viteza de ardere a caloriilor. Această băutură este considerată a fi cel mai eficient produs pentru a extrage energie din rezervele organismului în timpul exercițiilor fizice. Iar combustibilul pentru această energie devine grăsimea stocată sub piele. Asta e tot secretul.

Peștele gras. Astfel de pește, cum ar fi tonul, macroul și păstrăvul sunt pline de acizii grași omega-3, care accelerează metabolismul. Acești acizi au, de asemenea, un efect asupra leptini – un hormon, care controlează viteza de ardere a caloriilor.

Piperul roșu. Toate condimentele și mirodeniile iuți ajută la arderea accelerată a caloriilor. Piperul roșu conține fitonutrienți, care contribuie la accelerarea descompunerii celulelor adipoase.

Semințe de in. Aceasta este superfud-ul nostru nativ, care conține o mare cantitate de fibre, proteine și acizi grași Omega-3. Semințele de in accelerează metabolismul și contribuie la producerea de glucagon – un hormon, care contribuie la arderea grăsimilor.

Avocado. Un fruct excelent, care a cucerit inimile multora și care contine grăsimi mononesaturate, accelerează metabolismul și ajută la arderea caloriilor. Avocado satisface repede senzația de foame. Poți încerca să mănânci avocado cu ulei de măsline și branză feta.

Țelină. Face parte dintr-un grup de produse cu calorii negative, de exemplu, atunci când vei face sport, tu vei arde mai multe calorii, decât ai folosit înainte de asta. În afară de aceasta, țelina conține fibre dietetice și apă, ccea ce îi permite să păstreze pentru mai mult timp senzația de satietate.

Related posts

Leave a Comment