Sănătate 

Tratarea varicelor – o problemă dificilă dar rezolvabilă

Astăzi aș dori să vă povestesc despre viața mea și cum s-a schimbat după ce am fost diagnosticată cu phlebeurysm (vene varicoase). Dar să le luăm în ordine.

Desigur, modul meu de viață nu se deosebea cu nimic în mod special de rutina zilnică a unei femei din țara noastră. Deci, clar, că în acest ritm dinamic este întotdeauna dificil de a găsi timp pentru sine. Eu, încă din copilărie, am visat să merg la dans, sa învăt mișcări grațioase și sa-mi pot  modela corpul. Dar visul mi-a rămas neîndeplinit. Casă, muncă, o mulțime de alte treburi casnice ce-mi ocupau tot timpul liber, iar spre sfârșitul zilei nu mai ai forță decât pentru a te aranja comod în fața televizorului să urmărești un alt film, la premiera căruia, ca de obicei, cu un an în urmă nu ai mai ajuns.

Astfel au apărut varicele în viața mea. Alimentație necorespunzătoare, lipsa mișcării fizice, toată ziua la birou în fața unui calculator – cum să nu te capeți cu probleme de sănătate.

La început, simțeam, spre sfârșitul zilei, picoarele grele și umflate,  apoi au apărut și crampele pe timp de noapte. După încă o lună într-un astfel de ritm – pulpa s-a mărit vizibil, au apărut durerile.

Cum să tratezi varicele, dacă nu ai deloc timp pentru tine? Din fericire, suferința mea a luat capăt după un caz interesant.

Am fost invitată la o conferință în legătură cu serviciul. Erau invitați o mulțime de oameni din diferite companii. Dintre toți mi-a atras atenția o doamna cu vârsta cuprinsă între 45 și 50 de ani. Arăta superb, era foarte activă și binevoitoare. O priveam și mă gândeam – «ea e mai în vârstă, iar eu, la 35 de ani, nu pot purta tocuri din cauza varicelor». Dar cât de surprinsă am rămas când în conversație a menționat în treacăt că a suferit și ea de varice.

Iar în momentul acela mi-am făcut curaj și am inceput o discuție. Această doamnă minunată mi-a spus secretul vindecării sale, iar la rândul meu, vreau să-l împărtășesc și eu cu voi.

Crema unică și eficientă pentru tratarea varicelor face minuni!

Așadar, ea mi-a povestit, că nu cu foarte mult timp în urmă suferea de dureri teribile provocate de varice. Cu toate acestea tratamentul ei împotriva varicelor  presupuneau vizite la medic cu proceduri lungi și costisitoare. Medicul ia recomandat să folosească un unguent pentru varice pe bază de extracte naturale. Potrivit lui, toate componentele ce alcătuiau preparatul, sunt capabile să înlăture boala și să scutească pacienții de o astfel de problemă. Acest produs se numește Venum Pro. Secretul eficacității produsului constă în aceea că el cu doar înlătură simptomele, ci și luptă cu problema în sine – întărește pereții venelor.

Efectele principale:

 • Întărirea pereților vasculari.
 • Îmbunătățirea circulației sangvine.
 • Eliminarea inflamației.

Ca și rezultate, produsul:

 • Scade umflăturile picioarelor.
 • Înlătură senzația neplăcută de picioare grele.
 • Ameliorează durerea.

Am rămas foarte impresionată de povestea ei. Așa că am decis să nu mai amân și imediat mi-am  comandat de acest produs. Ce sa întâmplat? Vă spun în continuare.

Venum Pro ma ajutat să uit de varice și să-mi îndeplinesc visulsă dansez!

Primind comanda am analizat cu atenție compoziția produsului. Într-adevăr  am observat o mulțime de componente naturale – extract de solidago viguarea, arnică, castan sălbatec, mentol.

Cutia este albă cu un design mov. Volumul tubului – 80ml. Mi-a ajuns pe o perioadă de o lună de zile, chiar mi-a mai rămas un pic din el. Acum îl mai aplic din când în când pentru  prevenirea varicelor.

Aplicam creama mai jos de genunchi pe pielea curată și uscată de două ori pe zi. Primul se simte mentolul – senzatie răcoritoare, dar plăcută. Apoi vine a doua etapă – încălzirea țesutului. Senzația plăcută de căldură vine de la îmbunătățirea circulației sangvine, deodată simți revenirea energiei și poftei de viață.

Am urmat o lună de tratament și am rămas șocată de rezultate – unguentul  Venum Pro funcționează!

Si e adevărat, cel mai bun tratament împotriva varicelor! Credeți că până la acest produs nu am mai folosit nimic? Dimpotrivă! Am făcut comprese, am luat și pastile – fără rezultat. Adică, efectul si-l făceau, dar după o săptămână durerile și umflăturile reapăreau. Acest tratament diferă – chiar și după finalizarea lui rezultatul se menține.

Pe timpul când încercam tot felul de tratamente fără nici un rezultat, am decis ferm că dacă reușesc să scap de această afecțiune atunci îmi voi îndeplini visul din copilărie.  Așa că, am mers la dansuri! Clasele mă fac mult mai fericită. Și s-a dovedit că, dacă ai dorința – poți găsi timp pentru orice. Doamna de la conferința aceea ma învățat un lucru simplu – trebuie să te iubești pe tine însuți.

Deci, dacă ați rămas impresionate de povestea mea, dragi femei, nu mai așteptați, că va veni cineva, vă va lua de mână și atunci se va schima viața în mai bine. Lupta pentru frumusețea ta trebuie să o duci singură. Începând chiar acum! Oare nu meritați?

Related posts

5 Thoughts to “Tratarea varicelor – o problemă dificilă dar rezolvabilă”

 1. Angelina

  Mulțumesc pentru sfat, comand pentru a doua oară. Primul tub m-a ajutat pe mine, pe cel de-al doilea îl iau pentru mama.

 2. Lilia

  Proprietățile canstanului sălbatec îmi sunt cunoscute. Așa că, văzându-l în compoziția produsului Venum Pro, am hotărât sa-l încerc și eu. Într-adevăr – produsul este eficient. Mi-a plăcut comoditatea ambalajului și parfumul discret. Încălzește bine. Aplic înainte de culcare.

  1. Rafaela

   Da, sunt de acord cu comentariul anterior, castanul sălbatec – super produs. Unguentul este uimitor! Varicele au rămas doar o amintire, sunt fericită.

 3. Hristina

  I-am luat surorii mele, are 55 de ani, și o supără varice de mult timp. A încercat diverse tratamente, însă Venum Pro a dat și rezultate.

 4. Darina

  Am urmat și eu, recent, un tratament cu acest produs. Impresiile sunt exclusiv pozitive. Mă gândesc s-mi mai iau câteva produse, să le am în caz de ceva sau pentru întreținere . E un preț minuscul pentru un astfel de produs minunat!

Leave a Comment