Frumusețe Sănătate 

Trucurile, care îți vor face buzele seducătoare

Puterea atractivității și farmecului feminin nu are limită și iată de ce data aceasta am hotărât să împărtășim cu voi câteva metode din arsenalul lor, care vă vor ajuta să lăsați o impresie incredibilă cu un efort minim.

 1. Desenați cu un creion conturul, care ieși ușor de conturul natural al buzelor și umpleți forma obținută cu ruj.
 2. În timpul aplicării luciului de buze, acordați o atenție deosebită la direcția de aplicare a acestuia. Aceasta trebuie să fie de la mijloc spre colțuri. Acest lucru va da buzelor mai multă stralucire si volum.
 3. Buzele trebuie să fie tratate în mod regulat cu scrub sau cu periuța de dinți, astfel încât acestea să nu-și piardă delicatețea și sensibilitatea sa.
 4. Înainte de a aplica rujul, folosiți un balsam de buze.
 5. Dacă credeți că rujul aplicat va fi prea aprins la culoare, aplicați mai întâi un strat subțire și după asta întindeți rujul pe suprafața buzelor cu mișcări ușoare.
 6. Pentru a da buzelor un volum adăugător, primul strat trebuie aplicat mai întunecat, iar următorul mai deschis la culoare. Apoi estompați rujul și adăugați luciu de buze.
 7. Pentru a primi o nuanță mată a buzelor puteți folosi o pudră transparentă: aplicați un strat subțire pe buze și lăsați-o timp de un minut înainte de a aplica rujul.
 8. Dacă vreți să fiți sigure, că ați luat creionul de buze potrivit, cumpărați-l odată cu rujul.
 9. Va fi cu mult mai ușor de a crea o linie dreaptă cu creionul, a cărui vârf nu va fi foarte ascuțit. Îl puteți face mai puțin ascuțit cu ajutorul unui șervețel sau unei dischete.
 10. Nuanțele creioanelor de care te-ai plictisit deja pot fi amestecate și apoi veți obține o nouă culoare.
 11. Cu ajutorul utilizării tehnicii ombre, estompați partea întunecată a rujului aplicat spre colțuri. Trecerea la partea luminoasă trebuie să fie mai moale.
 12. Buzele subțiri de la natură vor arăta puțin mai mari, dacă veți aplica luciu predominant în zona de mijloc.
 13. Pentru un luciu natural al buzelor, trebuie să aplicați un strat subțire de pudră pe zona de la mijlocul buzelor.
 14. Luciul de buze nu se va strica, dacă pe deasupra acestuia veți aplica un strat subțire de pudră transparentă, care va fi îmbibat apoi cu un șervețel de bumbac sau o dischetă.
 15. Dacă machiajul general nu are nevoie de o culoare închisă a rujului, atunci mai bine să renunțați la el, deoarece anume acest ruj reduce vizual volumul buzelor.

Related posts

Leave a Comment