Sănătate 

Vrei să fii o regină? Fii!

Faptul că trebuie să ai o iubire față de sine, sunt o mulțime de afirmații. Dar astăzi vreau să vorbesc despre modul în care cu ajutorul unor trucuri simple deveniți o doamnă rafinată, demnă de cei mai bun.

Cu siguranță ați întâlnit așa femei. Parcă și îmbrăcate simplu, și nici nu sunt presărate cu diamante, dar au o ținută încrezătore, radiind farmec.

Printre regulile cheie ale unei regine pot fi identificate următoarele:

 1. Decideți-vă cu privire la ceea asupra ce se poate economisi, și ceea ce – nu. De exemplu, încălțămintea și cosmetica trebuie să fie de calitate, însă hainele le puteți căuta și la reduceri.
 2. Sănătatea ta = frumusețea ta. Nu te ține după moda, purtând sosete subtiri pe vreme rece. Te face să arăți prost și ridicol, dar nicidecum regește. Dacă nu vă simțiți bine, nu așteptați până când se agravează și mai rău. Acest lucru este valabil pentru orice simptom ale boalii. De exemplu, dacă observi unghiile de la picioare îngălbenite. Nu amâna problema pe termen nelimitat. Și dacă ai ciuperca piciorului? Aștepți până când sporii o să pătrundă adânc în țesuturi?
 3. Mențineți emoțiile pentru sine. Da, nu uita despre sinceritate, nu incerca să păcălești pe toți ceilalți. Mă refer isteria feminină care arată, sincer, foarte trist.

Aș dori să detaliez fiecare punct în parte. În ceea ce ține pantofi, de ce nu trebuie să economisiți? Din motive de sănătate. Având o încălțăminte de calitate proastă transpiră picioarele, datorită mediului umed. Și acesta este cel mai bun loc pentru apariția și reproducere dermatofiții ciupercii.. Această ciupercă a unghiilor se tratează foarte greu, deci, gândiți-vă bine înainte de a cumpăra o încălțăminte ieftină la discount. Puteți economisi astăzi și mâine ve-ți merge la micolog în căutarea unui produs bun împotriva ciupercii.

Al doilea punct – a avea grijă de sine. Aici, probabil, explicațiile sunt de prisos. Mănâncă natural, dormi cel putin 7 ore pe zi, răsfață-te. Acum se poate merge la cosmetician și acasă  se pot face măști din alimente… Pentru frumusețe nu trebuie să se investească milioane.

Scapă de problemele multianuale – ciuperca picioarelor, pierderea în greutate, mătreața

Cu siguranță ai unele probleme care îți otrăvesc viata otrava. Ele pot fi mici, dar deranjante de ani de zile, și nu poți găsi timp pentru a scăpa de ele. Am dreptate? Ce anume ai? Ciupercă pe picioare, păr fragil, burtă, durere veșnică de spate? Astfel de afecțiuni mici îți fac viata de nesuportat, strică starea de spirit, nulifică toate eforturile depuse în a arăta mai bine sau a te simți mai bine. De aceea trebuie să te desparți de ele odată și pentru totdeauna!

Se exfoliază unghiile și pielea din jurul patului unghial? Cumpără o cremă antimicotică (de exemplu, Fungaxim). Nici un șampon nu face față la starea părului? Taie-l, jos cu capele despicate! Cateva kilograme în plus? Faceți yoga, nu mai manancați fast-food.

Dacă există dorință și perseverență poți obține orice. Ești femeie. Și imaginați-vă ce mândrie ve-ți avea pentru o astfel de voință. Nu se merită?

Sunt sigură că ai pantofii visurilor tale, în care e confortabil să stai, dar nu să și mergi. Dar chiar și într-un caz adecvat, nu-i porți din cauza aspectului inestetic al unghiilor. Mergi la medic, caută pe internet, tratează ciuperca unghiilor. Atunci când picioarele tale vor primi un aspect frumos, te vei simti ca o regină adevărată. Sună bine, nu-i așa?

Sau stă prin dulap vre-o rochie cu o mărime mai  mică decât cea actuală. Vă asigur că toată lumea are o astfel de haină. Cu un pic de dorință și efort  în cele din urmă o să purtați mult dorita haină ?

Piele problematică? Și aici e totul simplu. Trebuie curățit epidermisul corect, iar cosmetica trebuie aleasă în funcție de ten. Într-adevăr, nu se rezolvă într-o singură zi. Dar o regină nu poate sta cu unghiile curbate, părul lipsit de strălucire și fund cu celulită.

Unguente pentru piele problematică, creme antimicotice – salvarea ta!

Folosește produse de frumusețe. Din fericire, trăim într-o eră în care industria cosmetică ne oferă o mulțime de posibilități la prețuri accesibile. Tot ce depinde de tine este regularitatea și sârguință. Nu se poate obține rezultat în tratamentul onicomicozei, dacă utilizați unguent special decât o dată pe săptămână, și apoi din nou încălțați pantofi strâmți din textile ieftine. Câteva kg nu se aruncă, dacă astăzi faci foamea, și mâine „recuperezi“caloriile pierdute, mâncând o felie de tort. Și ce că ai oaspeți? Taliaa ta nu-ți va mulțumi pentru asta. Poate doar prietena ta sveltă!

Cred că punctul meu de vedere este clar. Dacă vrei să arăți minunat, trebuie să faci ceva pentru asta. Oricât de frumoasă nu te-ai crede, dacă ai mătreață pe haine sau respirație urât mirositoare din cauza unor probleme de stomac, nu există nici un truc să te ajute. Deci,  ai grijă de tine, cupără produse cosmetice pentru corp, unguente antimicotice, sampoane profesionale, și mare atenție la fieare detaliu în parte. La urma urmei, întreaga imagine constă din alte mici detalii!

Related posts

5 Thoughts to “Vrei să fii o regină? Fii!”

 1. Ada27

  Sunt de acord cu autorul articolului – trebuie sa ai grijă de tine! Cântăream 65 kg, la înălțimea de 158cm, cu exercitii fizice, am pierdut în greutate, și mi-am tonifiat fundul … acum sunt mândră de sine! Fetelor, trebuie să vă stabiliți obiectivele și să le atingeți!)

 2. Liliana

  Oh, despre ciuperca a lovit la țintă! Am suferit de onicomicoză vre-o doi ani, dacă nu mai mult. Dar crema menționată în articol, totuși funcționează)), astfel încât oricine dorește să vindece ciuperca, încercați Fungaxim, nu ve-ți regreta))

  1. PrincessMary

   Ce ne poți spune despre această cremă? Ce volum are? Miros? Pe ce perioadă ajunge?

   1. Liliana

    Volumul, dacă nu mă înșel, 80ml, compoziție naturistă, miros aproape imperceptibil. Mi-a ajuns pentru 4 săptămâni. Deși aplicam zilnic de câteva ori pe zi.

 3. Nora

  Mulțumesc pentru motivație!

Leave a Comment